A bankkártyákkal illetve a hozzájuk kapcsolódó információkkal való visszaélés elkerülése érdekében számunkra fontos, hogy ellenőrizhessük a fizetéshez regisztrált kártyádat. Éppen ezért a rendszerünkben a kártya egy előzetes ellenőrzési folyamaton megy át. Ennek része, hogy ún. próbaterhelést végzünk a kártyádon  (max. 1.000,-Ft összegig). Ezt az összeget azonban nem vonjuk le csupán zároljuk, majd rövid időn belül fel is oldjuk.

Fontos: az első öt utazásig a rendszerünk automatikusan ellenőrizni fogja a fizetéseidet. Az ellenőrzéssel járó zárolás, a bankonként eltérő lehet. Bármely vitás kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot a bankoddal.

Amennyiben nem rendeltél autót, kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy senkinek nem adtad ki a felhasználói fiókod vagy kártyád adatait.

Harmadik fél által fizetett díjak

Ha külföldiként utazol nálunk, vagy külföldi bankkártyád van, bankod a fizetéshez átváltási árat vagy díjakat alkalmazhat. Ezek mértéke bankoktól eltérő, információt ezzel kapcsolatban a bankodtól kérhetsz. Társaságunk nem felelős ezekért az extra díjakért, mivel ezekre ráhatásunk nincsen.