Ha a Cabby-vel utazol, utazásod díját lehetőséged van készpénzben, bankkártyával illetve előre megvásárolt CabbyCredittel kiegyenlíteni. A készpénzes fizetés alapbeállításként szerepel, bankkártyás fizetéshez a kártyádat hozzá kell adnia profilodhoz.

Ezt a következő módon teheted meg:

  • Lépj be a Főmenübe!
  • Koppints a „Fizetések” menüpontra!
  • Válaszd a „Bankkártya hozzáadása” opciót!
  • Add meg a bankkártya adataidat, lejárati idejét és a CVC kódját és koppints a megerősítésre!

Mostantól a háromféle fizetési mód (készpénz, virtuális egyenleg, bankkártya) közül mindig kiválaszthatod, hogy melyiket használod:

Fontos:

  • Ha kártyás fizetést választasz, kérjük, ne fizess készpénzben!
  • Ha nem rendelkezel elég fedezettel, vagy nem érvényes a kártyád, akkor sem kell aggódnod, hiszen a megadott kártyádat automatikusan megterheli a rendszer.

CabbyCredit: előre megvásárolható fizetési eszköz, ami megjelenik virtuális egyenlegeden. Ezzel az egyenleggel kötöttségek nélkül utazhatsz, az utazásod végén, fizetéskor úgy használhatod, mint egy virtuális bankkártyát. A CabbyCredit nem pénzeszköz, hanem egy előre megvásárolt virtuális „utazási csekk”, amit minden Cabbyvel szerződött szolgáltató köteles elfogadni. Megvásárolt, vagy kapott CC-t teljes értékben leutazhatod, korlátok nélkül használhatod, de készpénzre vissza nem válthatod. Fontos: CabbyCredittel csak akkor tudsz fizetni, ha egyenleged fedezi az aktuális utazásod teljes költségét. Vagyis nem tudod egy adott út árát részben CC-vel, részben egyéb módon (bankkártya, készpénz) fizetni.